Wat is  T’ai chi Ch’uan ?

T’ai Chi  is een vorm van mediteren in beweging waardoor het makkelijker wordt de opgedane innerlijke rust mee te nemen de dag in.

‍ 

Je leert ademhalen en bewegen op een rustgevend natuurlijke wijze die door zijn ritme en continuïteit zo zijn helende werking krijgt op lichaam en geest.

Tai Chi kan gebruikt worden voor zowel de martial art als voor zijn helende werking maar ook voor de nodige inspiratie voor de kunsten van het dichten tot het dansen zelf door de totale controle van lichaam en geest.

‍ 

Chi is voor een westerling een redelijke onbekend iets maar in het oosten staat het voor het begrip: levensenergie… Het is de universele energie die door het lichaam in de juiste trilling te brengen kan worden opgenomen en zo lichaam en geest ten goede komt. Het zorgt voor de juiste lichaamshouding, evenwicht en voor een gezonde geestelijke ontwikkeling en bewustwording.

Simpel gezegd T’ai Chi Ch’uan is de beste investering die je voor jezelf, voor je lichamelijke en geestelijke  gezondheid, kunt doen ! En het enigste wat je er voor nodig hebt is wat los zittende kleding en schoentjes met platte buigzame zooltjes of gewoon op sokken . 

De lessen worden elke donderdagavond van 19.15 tot 20.15 gehouden

‍ 

Wilt U meer weten neem gerust contact op

© 2018 robinkwast.com

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK